Notariskantoor met lage drempel

 

Notariskantoor mr.H.J.M. Snijder is een klein kantoor in het centrum van Roosendaal.

Hajé Snijder is in 1994 benoemd tot notaris op deze, destijds nieuwe standplaats. Het kantoor is kleinschalig, heeft twee medewerkers en is volledig geautomatiseerd. De medewerkers Jose Nuysink en Corina Willemse hebben jarenlange ervaring in het notariaat.
De notaris heeft na zijn studie notarieel recht in Leiden, een jaar in Parijs gestudeerd. Daarna heeft hij vijf jaar op een belastingadvieskantoor gewerkt en de postdoctorale opleiding belastingrecht in Tilburg afgerond. De stap naar het notariaat werd vervolgens gemaakt en na zeven jaar werkzaam te zijn geweest als kandidaat notaris werd hij benoemd tot notaris.

In 2009 werd het vijftienjarig bestaan van het kantoor gevierd. Vijftien jaar notariële dienstverlening voor en door u. Het kantoor heeft korte lijnen, kent geen lange wachttijden en heeft letterlijk en figuurlijk een lage drempel : no nonsense is het devies. Geprobeerd wordt om de concepten van de akten binnen één week nadat de opdracht is verleend naar de klant te zenden.

 


Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Vul dan hier ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Openingstijden

De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag : 8.45-12.00 en 13.30-17.15. Maandagavond open uitsluitend op afspraak.

 


Ons team

Het team van notariskantoor mr. H.J.M. Snijder bestaat uit Hajé Snijder, José Nuysink (l) en Corina Willemse (r).

 

    

Parkeren

In het centrum van Roosendaal moet u betaald parkeren. De favoriete parkeerplaats van onze klanten is vlakbij de kantoordeur! Daar staat ook een parkeerautomaat. Denk er wel aan dat het eenrichtingsverkeer is richting Molenstaat. U kunt ook parkeren in de Kloosterstraat.